Op deze pagina vind je een overzicht van door ons opgeleide en gediplomeerde detectie handlers en instructeurs. 

De opleiding tot Detectie Handler leidt op voor het zelf trainen van een hond voor de detectiesport en moet worden behaald voordat gestart kan worden met de opleiding tot Detectie Instructeur, tenzij hiervoor vrijstelling is verleend op grond van kennis en ervaring. Nadat beide opleidingen met succes zijn afgerond, is de betreffende instructeur bevoegd tot het geven van detectielessen op een hondenschool in de vorm van zowel groeps- als privélessen. 

Gediplomeerde Detectie Instructeurs

Degenen die hieronder genoemd worden, hebben de opleiding tot detectie instructeur met succes afgerond. Hier vind je ook alle contactgegevens van de instructeurs.

Eva_Sterk

Eva Sterk

Eva heeft zowel de handleropleiding als de instructeursopleiding met zeer goed resultaat afgerond. Zij runt haar eigen gedragstherapiepraktijk Sterk in gedrag, waar zij in de toekomst ook detectielessen zal gaan geven en de mogelijkheid zal bestaan om toe te werken naar het behalen van de Detection Trials

Nienke_Bouwman-Staal

Nienke Bouwman-Staal

Nienke heeft zowel de opleiding tot Detectie Handler als de opleiding tot Detectie Instructeur met succes afgerond. Ze geeft les onder de naam Neuswerk Nijkerk. Bij Nienke kun je toewerken naar het behalen van de Detection Trials.  

Afke_Boll (2)

Afke Boll

Afke heeft zowel de handleropleiding als de instructeursopleiding met zeer goed resultaat afgerond. Zij runt haar eigen hondenschool Kynolink, waar het mogelijk is om toe te werken naar het behalen van de Detection Trials. Op dit moment neemt Afke geen nieuwe cursisten meer aan.

JeannettevanderWeck

Jeannette van der Weck

Jeannette heeft in 2023 haar diploma gehaald en geeft les bij Argos in Hillegom. 

Krista en Judith

Krista Kamphuis & Judith van der Veen-Rohling

Krista en Judith hebben in 2023 onze opleiding afgerond en geven detectielessen bij hun eigen hondenschool Werken met je hond. Hier kun je ook toewerken naar het behalen van de Detection Trials

LauravdVelden

Laura van der Velden

Laura heeft in 2024 de opleiding tot Detectie Instructeur met succes afgerond.  

Karin_Uiterwijk

Karin Uiterwijk

Karin heeft eind 2023 haar diploma behaald en zal in januari 2024 starten met het geven van detectielessen in Nieuwkoop, waar het mogelijk is om toe te werken naar het behalen van de Detection Trials. Zie voor meer informatie de website van Karin.

Lucyna_Weijers

Lucyna Weijers

Lucyna heeft eind 2023 haar diploma behaald en gaat vanaf 2024 detectielessen geven bij Argos. 

Linda_de_Vries

Linda de Vries

Linda heeft in 2023 onze instructeursopleiding afgerond en geeft les in Zuid-Holland bij Janie Dogsupport. Ook bij Linda kun je toewerken naar de Detection Trials.

Pascalle_Roulaux

Pascalle Roulaux

Pascalle is in 2022 geslaagd voor de opleiding. Zij heeft haar eigen website waar je meer informatie kunt vinden over de onderzoeksprojecten en de detectielessen van Pascalle: www.dog-knows.nl. Ook bij Pascalle kun je trainen voor de Detection Trials  

Natasja_Kragten

Natasja Kragten

Natasja heeft in 2024 onze opleiding afgerond en geeft detectielessen vanuit haar bedrijf Minerva Dog Training & Scentwork. Ook geeft zij detectielessen bij Kynologenclub Amsterdam. Bij Natasja kun je ook toewerken naar de Detection Trials

Angela_Kragten

Angela Kragten

Angela heeft eind 2023 onze opleiding afgerond en geeft detectielessen vanuit haar bedrijf Minerva Dog Training & Scentwork. Ook geeft zij detectielessen bij Kynologenclub Amsterdam. Bij Angela kun je ook toewerken naar de Detection Trials

Diane_Verhagen

Diane Verhagen

Diane heeft haar diploma in 2023 behaald en geeft detectielessen bij haar eigen hondenschool Dogpoint, waar je ook de Detection Trials kunt doen. 

Angela_den_Boer

Angela den Boer

Angela heeft in 2023 de opleiding tot Detectie Instructeur afgerond. Zij is eigenaar van hondenschool Woofexperience en daar kun je ook toewerken naar het behalen van onze Detection Trials.

Dianca_instructeur

Dianca van de Ven

Dianca heeft haar eigen speur- en detectieschool in Sint-Michielsgestel: Hondenhof. In 2021 heeft zij ook onze opleiding afgerond. Vanaf 2022 kun je bij Hondenhof ook toewerken naar het behalen van onze Detection Trials.

Catharina_vd_Zee (2)

Catharina van der Zee

Catharina woont op Terschelling en heeft zowel de opleiding tot detectie handler als de instructeursopleiding succesvol afgerond. Ze geeft detectielessen op Terschelling onder de naam Xplore Dog Tracking en in Noordwijk en Oegstgeest bij Hondentraining Kees van Duijn. Ook bij Catharina kun je de Detection Trials behalen.

Sylvana van Galen

Sylvana geeft detectielessen in Zeewolde onder de naam Hondencentrum Zeewolde. Ook bij Sylvana kun je toewerken naar het behalen van onze Detection Trials. Sylvana is in 2021 geslaagd.

IMG-20230308-WA0000

Kathinka van de Ven - Tamerius

Kathinka geeft detectielessen bij de Hondenacademie in Noord-Brabant. in 2023 heeft zij onze opleiding afgerond. Bij de Hondenacademie kun je ook onze Detection Trials behalen.  

Floor_Huijsman

Floor Huijsman

Floor heeft in 2023 onze instructeursopleiding afgerond. Floor geeft op dit moment geen lessen meer. 

Marjolein_Assendelft

Marjolein Assendelft

Marjolein heeft in 2023 de opleiding tot Detectie Instructeur afgerond. Op dit moment geeft zij (nog) geen detectielessen. 

Sanne Christoffels

Sanne heeft haar diploma in 2021 behaald. Op dit moment geeft zij geen detectielessen. 

Milou_Koekebakker

Milou Koekebakker

Milou heeft de opleiding in 2022 afgerond.

Gediplomeerde Detectie Handlers

Degenen die hieronder genoemd worden, hebben de opleiding tot detectie handler met succes afgerond.

Pascalle Roulaux

Sylvana van Galen

Sanne Christoffels

Milou Koekebakker

Chantal de Bruin

Jeannette van der Weck

Floor Huijsman

Flooredit

Linda de Vries

279915784_5028377607269942_8131247431484259029_n

Angela Kragten

IMG20220531125012

Natasja Kragten

IMG20220531121529

Angela den Boer

IMG20220514142111

Catharina van der Zee

IMG20220514145409

Afke Boll

Afke_Boll

Nienke Bouwman-Staal

Nienke_Bouwman-Staal

Janine Kemmeren

Janine_Kemmeren

Karin Uiterwijk

Karin_Uiterwijk

Juul Dorrestijn

JuulDorrestijn

Linda Post

Linda_Post

Davina Hindrikx

Davina_Hindrikx

Eva Sterk

Eva_Sterk2

Eva van Meeteren

PXL_20240417_084624058

Yvonne Vroom

PXL_20240419_080407412

Annette Jensma-Bliek

Annette_Jensma-Bliek

Mara Wolthers

Mara_Wolthers

Sarah Ciolek

Sarah_Ciolek

Pascale Thielemans

Pascale_Thielemans

Laura Ribbelink

Laura_Ribbelink

Simone Hartjes-Jansen

PXL_20240310_134408945.MP
error: Content is protected !!
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren