Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

oktober 2020

Start Detectie Basiscursus

oktober 3 @ 10:00 - 11:00
Trainingshal Hillegom, Satellietbaan 4H
Hillegom,
+ Google Maps
€140

In de Detectie Basiscursus leren we de honden om te zoeken naar een specifieke geur. Ook leren de honden om te zoeken in verschillende contexten. Je maakt een begin met het sorteren en het systematisch zoeken. Ook leer je hoe je je hond kunt leren verwijzen.

Meer weten »

Start Detectie Basiscursus

oktober 18 @ 10:00 - 11:00
Trainingshal Hillegom, Satellietbaan 4H
Hillegom,

In de Basiscursus leren we de honden om te zoeken naar een specifieke geur. Ook leren de honden om te zoeken in verschillende contexten. Je maakt een begin met het sorteren en het systematisch zoeken. Ook leer je hoe je je hond kunt leren verwijzen.    Klik hier voor meer informatie!     

Meer weten »

januari 2021

Start opleiding Detectie Handler

16 januari 2021 @ 10:00 - 16:00
Almere

In deze unieke zesdaagse opleiding, die zowel theorie als praktijk bevat, leer je hoe je een hond kunt trainen voor de detectiesport. Je gaat met je eigen hond aan de slag en leert stap voor stap wat er nodig is om een detectiehond op te leiden. Ook krijg je een brede theoretische basis aangereikt zodat je kennis hebt over geur, de neus van de hond en hoe je een oefening aanleert.   Alle informatie     

Meer weten »

april 2021

Seminar: de neus van de hond

24 april 2021 @ 10:00 - 16:30

Op 24 april 2021 vindt de tweede editie van het seminar over de neus van de hond plaats.   De neus is het meest bijzondere en vernuftige zintuig van de hond en honden doen ons steeds weer versteld staan van hun uitzonderlijke reukvermogen. Tijdens de tweede editie van dit seminar leer je meer over hoe de neus werkt en over de training van honden in verschillende neuswerkdisciplines.   Meer informatie en inschrijven via deze link.

Meer weten »

mei 2021

Start opleiding Detectie Instructeur

1 mei 2021 @ 10:00 - 3 juli 2021 @ 16:00

In deze vijfdaagse module word je opgeleid tot Detectie Instructeur. Voortbordurend op de kennis en ervaring die is opgedaan in de opleiding tot Detectie Handler, ontwikkel je in deze opleiding je vaardigheden verder zodat je in staat bent om les te geven aan andere hondeneigenaren.   Alle informatie    

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL