Detectie strippenkaart

125.00

Je ontvangt een automatische bevestigingsmail met uitleg over de digitale agenda. Controleer de spambox als je niets ontvangt na betaling.

Beschrijving

Detectie privélessen – strippenkaart (5 lessen)

Met de Detectie Strippenkaart leer je tijdens de privélessen stap voor stap en op jouw eigen tempo hoe je je hond kunt trainen tot detectiehond. De lessen duren 30 minuten. Je bepaalt zelf hoe vaak je les wil en je kunt de lessen gemakkelijk zelf met behulp van de digitale agenda inplannen. De strippenkaart is na aankoop 6 maanden geldig. De privélessen zijn zowel geschikt voor beginnende honden als honden die de Detectie – Vervolgcursus succesvol hebben afgerond.

De eerste privélessen vinden plaats in onze trainingshal in Hillegom. Ben je al langer bezig met detectie, dan vinden de trainingen plaats op verschillende locaties om de lessen afwisselend en uitdagend te maken. Je kunt via deze pagina een strippenkaart van 5 lessen kopen. Vervolgens ontvang je alle informatie over de digitale agenda waarin je zelf je lessen in kunt plannen. Tijdens de privélessen kun je ook toewerken naar de Detection Trials. Hiervoor maak je samen met je instructeur een planning. Ook kun je zelf een account aanmaken voor het intranet, waar je je eigen trainingslogboek kunt bijhouden en trainingsfilmpjes kunt bekijken.

Als je voor het eerst een strippenkaart koopt, raden we je ook aan om eens de Theorieles Detectie bij te wonen. Op deze pagina vind je hierover meer informatie en kun je zelf een datum selecteren.

 

Bezoek ook eens ons YouTubekanaal en onze Facebookpagina!

error: Content is protected !!
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren
nl_NLNL