Welkom bij de Argos Scentwork Academy!

Voor iedereen die meer wil weten over de neus van de hond biedt de Argos Scentwork Academy cursussen, workshops, privélessen en seminars aan. En iedereen is welkom: wil je hobbymatig, voor de sport of zelfs professioneel met zoeken en speuren aan de slag? Dat kan, want wij bieden neuswerk aan op alle niveaus! Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren trainers die ook zelf actief met hun eigen honden aan detectie en/of speuren doen. Hier stellen Miriam, Linda, Shanna, Ariane, Sanne en Vincent zich aan je voor. Ben je zelf trainer en wil je ons team komen versterken? Stuur ons dan een bericht via deze pagina.

Dankzij onze brede ervaring en opleidingsachtergrond hebben wij onze eigen lesmethoden kunnen ontwikkelen, waarin invloeden zichtbaar zijn van onder andere Scent Imprint for Dogs, the UK College of Scent Dogs en het Scandinavian Working Dog Institute. Deze brede achtergrond stelt ons tevens in staat om iedereen op maat te begeleiden en passende oefeningen te bieden. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat jij als begeleider van je hond plezier beleeft aan de trainingen en dat je zelf stap voor stap en op de manier die het beste bij jou past alles leert wat nodig is om je hond te trainen in neuswerk. Daarom bieden we verschillende lesvormen aan zodat er altijd een trainingsvorm is die voor jou en jouw hond geschikt is.

De naam Argos verwijst naar een van de eerste voorbeelden uit de geschiedenis van de sterke band die mens en hond met elkaar hebben: het verhaal van Argos, de hond van de Griekse held Odysseus, die elkaar na twintig jaar gescheiden te zijn geweest nog steeds herkenden. Argos staat dus voor de bijzondere relatie die mens en hond met elkaar hebben. Als Kenniscentrum Argos en Argos Scentwork Academy willen wij ertoe bijdragen dat mens en hond elkaar nog beter gaan begrijpen en de mooie, oeroude en bijzondere band tussen hond en mens nog sterker wordt.

Heb je een vraag over onze diensten? Bekijk dan onze FAQ of stuur dan een mail naar info@argosscentworkacademy.nl

 

Like ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws en abonneer je op ons YouTubekanaal voor al onze video’s! 

 

 

error: Content is protected !!
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren