Speuren – privélessen

Tijdens de privélessen leer je stap voor stap en op jouw eigen tempo speuren met je hond. De lessen duren 30 minuten. Je bepaalt zelf hoe vaak je les wil en je kunt de lessen zelf met behulp van de digitale agenda inplannen. De privélessen zijn geschikt voor alle niveaus en geschikt voor beginnende honden en honden die eerdere speurcursussen hebben afgerond. De speurlessen vinden plaats op woensdagmiddag en vrijdagmiddag.

Je kunt iemand meenemen naar de les die voor jou de sporen uitloopt. Als je alleen komt loopt de instructeur het spoor voor je uit, waarbij de beloning aan het einde van het spoor wordt gelegd. De instructeur loopt dus altijd met je mee als je aan het speuren bent om je te leren om de hond goed te begeleiden. Er zijn 3 verschillende instructeurs waarbij je privélessen kunt boeken, zodat de hond net als bij de groepslessen ook op verschillende personen leert speuren.

Om de lessen afwisselend en uitdagend te houden vinden de lessen plaats op verschillende locaties in de omgeving tussen Halfweg en Noordwijk. De precieze locatie vind je op het intranet, waarvoor je na aanschaf van de strippenkaart een account kunt aanmaken. Na je inschrijving ontvang je alle informatie over de digitale agenda waarin je zelf je lessen in kunt plannen. Tijdens de privélessen kun je ook toewerken naar de Tracking & Trailing Trials. Hiervoor maak je samen met je instructeur een planning. 

Als je voor het eerst een strippenkaart koopt, raden we je ook aan om eens de Theorieles Speuren bij te wonen. 

 

error: Content is protected !!
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren