Trainingshal Hillegom

Onze ruime, verwarmde indoor trainingshal is te vinden in Hillegom. Hier vinden de groepslessen en een deel van de privélessen plaats. In de hal beschikken we over allerlei detectiematerialen om een goede basis te leggen. Naast de Scent Tubes en de Scent Curves hebben we in de hal ook een geurcarrousel en diverse zoekmuren zodat op elk niveau uitdagende oefeningen kunnen worden gedaan. 

Elke handler en hond hebben bovendien hun eigen werkstation waar ze ongestoord kunnen trainen en even kunnen wachten tussen de oefeningen door. De schotten tussen de stations zorgen voor rust en voldoende ruimte tussen de honden. 

In het shopgedeelte in de hal vind je diverse trainingsmaterialen uit onze webshop. Hier kun je met pin betalen.

Uiteraard nemen we ook in onze trainingshal alle maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus in acht. Buiten staat een ontsmettingszuil, bij alle stations staat ontsmettingsgel en we houden 1,5 meter afstand.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Volg ons

Volg ons op Facebook voor alle nieuws rondom nieuwe startdata.

Adres

Argos Scentwork Academy
Satellietbaan 4H
2181MH Hillegom

Let op: komende via de Weerlaan vanaf de Weeresteinstraat? Volg dan niet het verkeersbord naar rechts, maar rijd rechtdoor en dan linksaf, binnen 100 meter bevindt de trainingshal zich aan je linkerhand. 

error: Content is protected !!
Het is niet mogelijk om teksten van deze website te kopiëren